Tänulikkuses

Kui õpilane on valmis, tuleb ka õpetaja. Ja vastupidi.

Minu tee on olnud pikk ja kõhklusi täis – ühelt poolt kindel teadmine, et olen õigel teel, teiseltpoolt aga kõhklused, sest see jooga , mida enda ümber näen, on midagi hoopis muud.

Ja siis nad tulevad ühel hetkel. Õpilased. Avatud südamega inimesed, kes tulevad, et teada.

Tunnen suurt vastutust. Kontrollin mitu korda üle oma teadmised, et olla kindel selles, mida jagan. Ma olen sild teadmiste ja õpilase vahel. Olen õpetaja.  Jooga õpetaja. Vaev ja õnnistus on minus käsikäes.

Ja siis , ühel hetkel, saan ma jälle kirja. Justkui käeviipega on pühitud eemale õpetajaksolemise valu ja jääb vaid õnnistus.

Tänu on nii suur, et tungib ülespoole. Suu tahab rääkida ja silmadesse kipuvad tulema pisarad.

Lisan katkendi mulle saabunud nii südamlikust kirjast.

  –   tänan Sind, Anne! Ja olen tänulik Elule, et ”juhuslikult” lugesin Sinu koolituse kohta ja see puudutas südant.
Oled suurepärane ôpetaja! Oma lihtsuses, tagasihoidlikkuses ja imelises tarkuses, mida omad oma sügavuses.
Minule väga sobib selline päeva kooslus, et teeme füüsilist ja samas on juures teooriat, mida me siis omavahel jagame, arutleme ja vestluse käigus omandame.
Täna tunnen oma kehas, et olen joogatanud, lihased on mônusalt tuntavad, hing rahul ja tänus ja tore oli jagada meie môtteid…. …ôitsetan maailma armastusega, kui olen terve, ônnelik ja rahulolev ja seda energiat kiirgan oma lähedastele, maailmale. Ja maailm tsipakene tervenebki!
Nii et meie joogakursus on oluline!
 
 OM  SHANTI  SHANTI  SHANTI